Τρεις νέοι υποψήφιοι με την παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

Τρεις νέους υποψήφιους ανακοινώνει η παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη, για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τον Μανώλη Κουκουριτάκη και τον Λυκούργο Τσικνάκη από τις Μοίρες και τον Αντώνη Χατζηδάκη από το Καστέλι.

Ο Μανώλης Κουκουριτάκης (Κουκουρίτης) του Γεωργίου, κάτοικος Μοιρών, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, πατέρας δύο παιδιών, τα οποία απέκτησε με τη σύζυγο του Ελένη Κουντάκη, ο Μανώλης Κουκουριτάκης ζει με την οικογένεια του στην έδρα του Δήμου Φαιστού, όπου είναι μέλος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά τον έκανε να πάρει την απόφαση να είναι Υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές, συμμετέχοντας στην μεγάλη Παράταξη όλων των δημοτών και των δημοτισσών “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Η Παράταξη μας μεγαλώνει ολοένα με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων συνδημοτών και συνδημοτισών μας, με κύριο χαρακτηριστικό τους την αγάπη για τον τόπο τους και την απόφαση τους να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την προκοπή του. Καλωσορίζω στην “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου” τον Μανώλη Κουκουριτάκη, έναν δραστήριο, εργατικό συνδημότη μας με ενδιαφέρον για τα κοινά, που μπορεί να προσφέρει πολλά στον δήμο μας!”.

Όπως ανέφερε ο Μανώλης Κουκουριτάκης:

“Ο Δήμος Φαιστού, με τη συνδρομή όλων μας, μπορεί να βρει το δρόμο του προς την ανάπτυξη, προς όφελος όλων των δημοτών και των δημοτισσών του που θέλουν την προκοπή του τόπου τους, ανοίγοντας δρόμους και για τις επόμενες γενιές. Ευχαριστώ τον Γιάννη Μαθιουδάκη, Επικεφαλής της Παράταξης και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτήν για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους σε μια μεγάλη κοινή προσπάθεια για το κοινό καλό!”.

Ο Αντώνης Χατζηδάκης από το Καστέλι, είναι πολύτεκνος πατέρας, έξι παιδιών, ο οποίος κατοικεί σε ένα από τα πιό ξεχωριστά χωριά του Δήμου Φαιστού, στην περιοχή του ιστορικού -και δυστυχώς αναξιοποίητου- “Λαβυρίνθου”, ο Αντώνης Χατζηδάκης είναι καταξιωμένος Μουσικός Παραγωγός με μεγάλη συνεισφορά στην δισκογραφική καταγραφή της κρητικής μουσικής παράδοσης.
Πνεύμα ανήσυχο, ιδιαίτερα μαχητικός, αγωνιστής και άνθρωπος που ξέρει να διεκδικεί πράγματα για τον τόπο του και τους συνδημότες του, διαθέτοντας εξαιρετικό “λέγειν”, με νόημα και ουσία, ο Αντώνης Χατζηδάκης έχει μεγάλη και επιτυχημένη εμπειρία στα κοινά και στην Αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστελίου, με γόνιμη θητεία στα δημοτικά πράγματα, αφήνοντας έργο.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Είναι τιμή και τεράστιο ώφελος για την Παράταξη μας και τον Δήμο μας να συμπορεύονται μαζί μας, στην κοινή μας προσπάθεια για την πρόοδο του τόπου μας, άνθρωποι με την εμπειρία, την αποφασιστικότητα, το πείσμα, τη θέληση και την εργατικότητα του Αντώνη Χατζηδάκη! Τον καλωσορίζουμε στην Συμμαχία Προόδου και είμαστε σίγουροι ότι θα υπερβάλλει τον εαυτό του στην προσφορά στα κοινά, σε αυτή τη νέα εποχή για τον Δήμο Φαιστού!”.

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Χατζηδάκης:

“Ο Δήμος μας χρειάζεται έργα, άμεσα, χωρίς χρονοτριβή και χωρίς περιττά λόγια. Όλοι εμείς που αγαπάμε και πονάμε τον τόπο μας, γνωρίζουμε τα προβλήματα, τις ελλείψεις, τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο Φαιστού και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε ενωμένοι για να προοδεύσει η περιοχή μας! Γι αυτό συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στην Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, πιστεύοντας ακράδαντα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!”.

Ο Πυροσβέστης Λυκούργος Τσικνάκης που κατοικεί στις Μοίρες, είναι πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων παιδιών, που ζει με την οικογένεια του στην έδρα του Δήμου Φαιστού, ο Λυκούργος Τσικνάκης εργάζεται σε ένα πολύ σημαντικό τομέα ύψιστης κοινωνικής ευθύνης, όπως είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Άνθρωπος υπεύθυνος και πρόθυμος να προσφέρει, ο Λυκούργος Τσικνάκης ενδιαφέρεται για τα κοινά και τον δήμο του, γι αυτό και πήρε την απόφαση να συμπορευτεί με τον μεγάλο αριθμό συνδημοτών & συνδημοτισσών του που συγκροτούν την Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Άνθρωποι της κοινωνικής προσφοράς και της ευθύνης, οργανωτικοί & εργατικοί, έτοιμοι να τρέξουν όπου χρειαστεί, όπως είναι ο Λυκούργος Τσικνάκης, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της Παράταξης μας στην μεγάλη κοινή προσπάθεια για την προκοπή του Δήμου Φαιστού, δίνοντας μας, με τη συμμετοχή τους, τη σιγουριά ότι με υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους μας μπορούμε να πετύχουμε την αναγέννηση του τόπου μας!”.

Όπως ανέφερε ο Λυκούργος Τσικνάκης:

“Ο δήμος που θα παραδώσουμε στην νεότερη γενιά, στη γενιά των παιδιών μας, θα πρέπει να είναι απαλλαγμένος από τα χρόνια προβλήματα και τις κακοδαιμονίες που τον κρατάνε πίσω στην ανάπτυξη, με ελλιπείς υποδομές και ανύπαρκτα έργα. Ο Δήμος Φαιστού έχει τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές και είναι στο χέρι μας, όλων εμάς που συμμετέχουμε στην “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, να δημιουργήσουμε έναν δήμο νέας εποχής για μας και τα παιδιά μας!”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί